Com et podem ajudar?

En tota operació immobiliària, hi ha molts passos a realitzar i controlar, per la qual cosa és important que tinguem a un professional que ens representi, i que ens assessori des de l’experiència i coneixements.

Un equip treballant per a tu

Ens encarreguem que puguis rebre un servei complet i personalitzat per a tu.

Sabem l’important que és, que el professional immobiliari pugui entendre quina és la teva necessitat, i s’adapti de la millor forma possible per a donar-te les millors solucions.

En Martin Houses, disposes d’un equip de professionals en diferents àmbits, disposats a formar part del teu equip.

job, office, team-5382501.jpg

Els nostres serveis

Vendre:

T’acompanyem en tot el procés de venda. Des que penses si és una bona idea fer-ho o no, fins al cap de la signatura en notaria, perquè no quedi res en l’aire.

Comprar:

T’oferim el millor assessorament, perquè no perdis temps, diners, ni els nervis. No és la compra d’un article que puguis retornar, és la compra més important que realitzaràs en la teva vida. No voldràs arriscar-te amb això, veritat?

Llogar:

Ens encarreguem de gestionar tot el necessari perquè llogar el teu habitatge, només suposi decidir l’import a rebre cada mes. La teva comoditat i la seguretat del teu habitatge i dels teus ingressos, és una cosa que nosaltres ens encarreguem d’assegurar filtrant als millors inquilins, i comptant amb el suport mensual de gestió si així ho desitges.

Comunitats:

Pertanys a una comunitat de veïns, i estàs cansat d’haver de bregar amb tot el que comporta aquesta gestió? Nosaltres som experts en la gestió de comunitats. Actes, control de despeses i ingressos, reclamació d’impagats, reparacions, proveïdors, etc.

Necessites un altre tipus d'ajuda?