Albert Martín

Com a client, no em va agradar el que vaig trobar en el sector immobiliari. Això va ser un detonant per a aprofitar la meva experiència com a empresari, i la meva desagradable experiència com a usuari, i començar un nou projecte en el qual la qualitat i l’eficiència no estigui renyida amb l’amabilitat i l’empatia.

Jo també vaig estar en el teu lloc

Segueix-nos

Soc Albert Martin, i jo també vaig passar per aquesta situació fa uns anys en comprar la meva primera casa.

Lamentablement, la meva experiència no va ser bona. Em va costar molt trobar l’ajuda que necessitava quan estava en el mateix punt en el qual estàs tu ara.

Aquella experiència va ser l’espurna que necessitava per a llançar-me amb el meu negoci immobiliari.

Portava uns anys treballant fora del sector bancari, però volia tornar a fer una cosa relacionada amb ell. I, sobretot, volia sentir que podia ajudar a altres persones amb el meu treball.

Així va néixer Martin Houses. Per a donar-te l’ajuda i la confiança que tant vaig trobar a faltar en les primeres agències a les quals vaig acudir.

És igual si vols comprar o vendre un habitatge. Ens impliquem al màxim i t’acompanyem amb afecte durant tot el procés perquè estiguis sempre tranquil i res t’amoïni.

Atenció al detall

Una de les millors maneres de vendre amb els millors resultats, és anticipar-se al que pugui ocórrer.

L’experiència com a usuari i com a professional, ha fet que pugui avançar-me a qualsevol situació, amb facilitat, professionalitat, i organització. No es deixa res a l’atzar, ja que en una operació tan important com és la compra – venda d’una propietat immobiliària, deixar les coses a l’atzar, poden acabar resultant molt costoses especialment per als meus clients.

interior-designer-office-table
interior-designer-bathtub
white-wall

El millor de Martin Houses, el seu equip.

Encara que sembla que estic només, res més lluny de la realitat.

Em recolzo en un equip de professionals i col·laboradors, que s’encarreguen de facilitar el meu treball, i d’ajudar al fet que les operacions siguin molt més fluides i eficients.

Començant per la meva mà dreta, Sergi. El meu assistent, s’encarrega de contactar amb els clients, realitzar seguiments, filtrar possibles compradors, i realitza mil tasques de suport, perquè jo pugui dedicar-me al que realment soc bo. La teva operació.

Compto amb la col·laboració d’una agència de publicitat. Agència que s’encarrega del màrqueting i disseny de creativitats per a les propietats que gestiono. Fent que la propietat adquireixi una visibilitat superior a l’esperada sempre pel propietari.

També compto amb la col·laboració de professionals vinculats d’alguna manera al sector, com són taxadors, arquitectes, administratius públics, fotògrafs, videógrafecs, o proveïdors de serveis per a la llar, entre altres.

Sergi Mitjana

Sergi Mitjana, coordinador en Martin Houses

Soc Sergi Mitjana, coordinador en Martin Houses, mà dreta d’Albert, i solucionador de problemes professional.

La meva funció en Martin Houses és la de coordinar l’agenda dels nostres propietaris amb les visites, perquè el temps sigui productiu, i afecti el menys possible en la vida de cadascun.

M’encarrego també de la gestió d’incidències, en les comunitats que gestionem. Contactant amb els diferents proveïdors de servei, mitjançant en els possibles conflictes, i aportant solucions d’emergència, d’aquí això de solucionador de problemes professional.

Diuen de mi que soc una persona testarruda, perseverant, i d’amabilitat fàcil. Suposo que és per no dir que soc un capgros simpàtic.

A títol personal, soc una persona agraïda amb la vida. Encara malgrat les dificultats per les quals he passat i continuo bregant, soc conscient que la vida m’ha facilitat aprenentatges intensos.

Gaudeixo de la meva petita i el seu somriure, dels súper herois (especialment de Marvel), i de la companyia de persones positives i agradables. Vida tenim només una, i és millor quan la vius amb alegria,  no et sembla?