Si vols vendre

thinking, person, person thinking-2681494.jpg

Sabem el difícil que és prendre aquesta decisió, i que és més difícil triar a l’agència o l’agent que vols que et representi.

Potser portes venent des de fa un temps, i sembla que el procés s’allarga i la incertesa creix cada vegada més. Et demanen que baixis el preu, però no et raonen el motiu. Si estava molt car des d’un inici t’haurien d’haver informat correctament i deixar-te clar el que passaria, en lloc d’acceptar sense més i ara, cada vegada que et criden és només per a baixar el preu. Aquest no és un treball ben fet, no et sembla?

Des de Martín Houses, fem que el procés sigui segur, transparent i eficaç

T’acompanyem des del primer moment, perquè la teva tranquil·litat i la teva rendibilitat siguin el primer. Aportant els nostres coneixements, experiència i facilitant tots els nostres recursos perquè la teva experiència sigui agradable i senzilla.

jetty, woman, sitting-1834801.jpg

Volem que et sentis com a casa, que descobreixis que darrere d’un agent immobiliari hi ha algú en qui pots confiar. I per descomptat, entre els nostres compromisos, està el posar sobre la taula totes les opcions que t’afavoreixin, sense enganys ni silencis. Si no et podem ajudar, no acceptarem l’encàrrec.